Ota yhteyttä – Pienestä ponnistaneet

INSPIROIDAAN NUORIA

Tavoitteenamme on inspiroida nuoria ja antaa heidän vanhemmilleen työkaluja keskustella tärkeistä työelämä-, talous- ja yrittäjyystaidoista kotona. Alakoululaisten Pikkuyrittäjät-ohjelma ja vanhemmille nuorille suunnattu Vuosi yrittäjänä -ohjelma antavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden oppia näitä tärkeitä taitoja myös koulussa. 

 

Maksuttomassa Pikkuyrittäjät-ohjelmassa on ollut mukana jo lähes 70 000 lasta yli 700 koulussa ympäri Suomea. Löydät Pienestä ponnistaneet -kirjasta upeita eri ikäisten yrittäjyystarinoita. Niin alakoululaisten Pikkuyrittäjät-ohjelmassa syntyneistä harjoitusyrityksistä kuin vanhempien nuorten yrityksistä, jotka ovat ponnistaneet monien vaiheiden jälkeen oikeiksi yrityksiksi.

Ja unohtamatta kokeneempien konkareiden tarinoita.

Lähde mukaan – viedään kirja jokaiselle oppilaalle ympäri Suomen!

Haluamme, että jokainen lapsi ja nuori voisi opetella näitä tärkeitä taitoja yhdenvertaisesti asuinpaikastaan riippumatta. Lähde mukaan yhteistyökumppaniksi ja tarjoa kirjat oman alueesi kouluihin. Me hoidamme kirjojen jakelun!

Mikko Nurminen
040 701 3135
[email protected]

  OTA YHTEYTTÄ!

  Kirjan kirjoittajat

  Mikko Nurminen

  Mikko on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta ja ollut mukana perustamassa useita IT-alan yrityksiä. Vuonna 2010 lasten kanssa tehdyistä pihaleikeistä syntyi alakouluihin suunnattu Pikkuyrittäjät yrittäjyyskasvatusohjelma.

  Tällä hetkellä Mikko toimii useissa eri startupeissa enkelisijoittajana ja hallituksen jäsenenä. 

  Pienestä ponnistaneet on Mikon ensimmäinen kirja.

  Linkedin

  Petteri Poukka

  Petteri on viestintätoimisto Louhos Digitalin yksi perustajista ja copywriter monien kampanjoiden takaa.

  Pienestä ponnistaneet on Petterin kolmas kirja. Hän on aikaisemmin kirjoittanut kirjan Seppo-koirastaan (Seppo – Hyvän mielen konsultti, Docendo) ja EXIT Vol. 2:n.

  Seppo-koira (ja Petteri) toimivat Mielenterveyden keskusliiton hyvän mielen lähettiläinä vuonna 2020.

  Linkedin

  YHTEISTYÖKUMPPANIT